magdalena MAGDALENA

third_bg

“A beautiful but endless road.”

Ik help jou via persoonlijke coaching om opnieuw vertrouwen te vinden in jezelf, in anderen of zelfs in het leven. Het ervaren van onvoorwaardelijke liefde in jezelf en voor jezelf speelt daarbij een cruciale rol.

Die transformerende ervaring tijdens een moeilijke periode in mijn leven is voor mij namelijk een cruciaal kantelpunt geweest. Ik wil dat dan ook zoveel mogelijk delen en doorgeven.

Omdat iedereen een uniek pad bewandelt, verloopt de reis naar heling en zelfontplooing voor iedereen op een andere manier.

Om je toch een inzicht te bieden in wat cranio-sacrale en biodynamische therapie voor jou kunnen betekenen, vind je hieronder een aantal getuigenissen.

Aarzel zeker niet om mij te contacteren indien je toch nog met vragen of twijfels zit.

Op het moment dat ik bij Magdalena mijn nieuwe pad insloeg, werden zij en de therapie mijn ankerpunt en lichtbaken in de duisternis en chaos die mijn leven toen was” – Marleen Jacobs
Tijdens mijn anderhalf jaar durende zoektocht naar heling, liefde en licht bewandelde ik met vallen en opstaan een pad vol struikelblokken. Week na week werd ik met zachte en liefdevolle hand begeleid en vond ik de broodnodige hoop om door te zetten.

third_bg

Via cranio gaf Magdalena me telkens opnieuw toegang tot wie ik echt ben en ervaarde ik dat alles eigenlijk gewoon uit mezelf – mijn zelf – komt. Door me dit op mijn eigen ritme en tempo te laten zoeken en voelen, kwam ik echt in contact met mezelf en mijn lichaam.

Enkel als ik er klaar voor was én het geduld had om naar mijn lichaam te luisteren, gaf het me de informatie die ik nodig had om te kunnen helen. Aanvankelijk was dit voor mij heel moeilijk, omdat ik niet wist hoe ik naar mijn lichaam moest luisteren. Stap voor stap heb opnieuw leren voelen en uitspreken wat er vanbinnen leefde.

Voor Magdalena op mijn pad kwam, durfde in nauwelijks ruimte innemen, ademen of er gewoon al ‘zijn’.

Vandaag kan ik opnieuw genieten.

 

Onze innerlijke stem probeert ons voortdurend vanalles te vertellen. Alleen spreekt ze in een onbegrijpelijke taal: de taal van het lichaam. Spanning, pijn, verkrampingen of onverklaarbare subtiele gewaarwordingen zijn bijvoorbeeld stuk voor stuk onmiskenbare signalen. Dit opnieuw leren voelen en ervaren was voor mij de eerste stap naar genezing.” – Elke Alix

 

Dankzij cranio-sacrale therapie bij Magdalena leerde ik de taal van mijn lichaam opnieuw kennen en verwoorden. Zo vond ik ook mezelf terug. Magdalena begeleidde me geduldig, begripvol en zonder oordeel bij dat proces. Ik voelde me bij haar volledig vrij en veilig. IMG_0783

Tijdens de sessies – soms ook pas veel later – flitsten er ingevingen door mij heen in de vorm van beelden of woorden. Ze hielpen om blokkades los te maken en mijn ware aard stap voor stap terug te vinden. Daardoor weet ik nu veel beter wat echt belangrijk voor mij is.   

Ik vertrouw nu altijd op die snelle en subtiele ingevingen, want dat is mijn innerlijke stem die tot mij spreekt. Haar volgen blijkt altijd juist te zijn.

 

Momenten bij Magdalena zijn voor mij een manier om tijd met mezelf door te brengen, naar mezelf te luisteren en mezelf te verwennen zodat ik terug gelukkig en blij door het drukke leven kan.” – Tatiana Hlavonova

De sessies bij Magdalena zijn voor mij telkens een unieke ervaring. Zowel mijn lichaam als mijn geest komt volledig tot
rust. Het is een heerlijke manier van ontspannen die je nog nooit ervaren hebt en met niets anders vergelijken kan.

Het is voor mij de manier om fysieke en emotionele spanning los te maken en te verwerken. Door het evenwicht in mijn                    lichaam telkens opnieuw te herstellen kan ik optimaal functioneren.